222

$show=home

Welcome to Accounting Education

The Accounting University with 3400+ Accounting contents as study material which can watch, read and learn anyone, anywhere.

Start your studies

$show=home

Latest $type=blogging$count=5$author=hide$comment=hide$label=hide$date=hide$show=home

Accounting Test Online - Part 18

Once again, we are starting Online Accounting Test. This is end of the month ( 30th Sept. 2015). Hope, you will study our accounting content whole month. For verify your knowledge, we are taking a simple objective type accounting test online. Hope, it will also gain from it.


If you did not attend the class, read and understand our written lecture again at here. Now, ready to answers the following questions on your blank page.



Question 1. Why did we pass following entry for 

stolen inventory -

Loss of Stolen Inventory Account  Account Debit

Inventory (Closing Stock) Account  Credit



(a) Because there is loss which will always debit and there is decrease of current asset which will always credit. 

(b) Because We have added into sale.

(c) Because We have shown already it in incomes.

(d) Because we want to get insurance money. 


Question 2. What are the objectives of financial 

statements?

(a) To show more net profit than what is actually.

(b) To show more expenses than what are actually.

(c) To show strong financial position than what is actually.

(d) To Show a True and Fair View of Financial Results of the Business


Question 3. Is to write SWIFT Code necessary for 

wire transfer internationally

(a) No

(a) Yes

(c) Yes for USA only


(d) No for USA only

Question 4. Are trade secrets Intangible Assets

(a) Yes

(b) No

(c) If it is in written it is not intangible asset.

(d)  If it is not in written, it is intangible asset. 

Question 5. What is full form of IMPS

(a) International Mobile Payment Service

(b) Imported Payment Service

(c) Immediate payment service

(d) Indian Main Payment System

Question 6. What is Application of Computer in 

Accounting

(a) 
To Keep Accounting  Record of Big Company is Possible


(b)  Separate Payroll Accounting is Possible

(c)  Automation of All Financial Accounts

(d) All above

Question 7. Which is correct out of following 

statements. 

(a) Fixed expenses will change if there is the change in the production.

(b)  Fixed expenses will not change if there is the change in the production.

(c)  Fixed asset  will change if there is the change in the production.

(d)  Fixed asset will not change if there is the change in the production.


Question 8. Which is correct out of following statements. 

(a) Direct material and direct labor cost is the part of factory overhead.


(b) Factory overhead is the indirect cost of production.

(c) Factory overhead and manufacturing overheads are not same.

(d) There will not be any chance of variance in factory overhead.


Question 9. Which is correct out of following statements. 

(a) To Control of our Physical Stock is the purpose of accounting information system

(b) To Control of our Physical Stock is not the purpose of accounting information system

(c)  Maintain Salaries Records is not purpose of accounting information system.

(d) Above all are wrong statements. 


Question 10. Which is correct out of following statements. 

(a) There is no effect of use of electricity on decreasing the expenses.

(b) If we do more expenses, we will get income resources automatically.

(c) More expenses means more power of spending


(d) Less use of electricity will surely decrease your expenses.


Answers : 10.  (d) 9. (a)  8. (b) 7. (b)   6. (d)  5. (c)  4. (a) 3.(a)  2. (d) 1.(a) 

COMMENTS

$hide=page

Name

access,2,account,86,accountant,94,Accounting,680,accounting definitions,99,accounting ebook,3,Accounting education,85,Accounting Education Ads Help,1,accounting procedure,2,accounting process outsourcing,2,Accounting Software,52,advance,3,advertising,6,africa,7,Amalgamation,6,amendments,16,Amortization,1,announcements,62,Annuity,2,assets,53,audit,46,auditing,41,Australia,2,B.Com.,22,balance sheet,87,bank,111,Bank reconciliation,12,banking,33,basic accounting,110,BBA,1,benefits,13,best,50,bill,12,black money,3,blog,12,bloggers,7,book keeping,4,bookkeeping,3,Branch Accounting - full tutorial,8,budget,35,Budget variance,13,business,65,businessman,9,CA,30,calculator,4,canada,3,capital,72,capital budgeting,27,career,21,cash,40,cash book,8,cash flow statement,11,Chiense,1,children,13,china,6,class,3,coaching,2,coins,2,college,6,commerce,10,commerce students,7,company,36,computer,9,computer accounting,1,conference,4,Contact vinod kumar,1,Control Your Spending,27,corporate accounting,69,cost,160,cost accounting,195,cost center,8,cost centre,1,CPA,2,credit,18,credit card,11,cs,10,currency,35,data,11,Debit and credit,17,debit cards,1,debt,62,debtor,21,degree,6,depletion,2,depreciation,38,Diwali Messages,12,documents,4,dollar,5,domain,3,Downloads,3,Dubai,1,e-accounting,17,earning,17,education,247,Education Loans,6,email,15,employee,4,EPF,2,ERP,7,euromoney,1,examination,7,excel,17,excise duty,6,expenses,65,facebook,7,factor of loan,1,fans,2,feature,32,fifo,5,FII,4,fiji,1,finacle,1,finance,823,Finance Journal Entries,4,Financial,134,financial accounting,146,Financial Statements,4,fire insurance,3,flickr,2,flow,4,forensic,4,forex,21,formula,8,france,1,fraud,6,free,2,fun,34,function,1,fund,48,GAAP,36,GDP,1,gdr,5,germany,1,gold,7,goodwill,4,goodwill accounting,3,google,34,google apps,3,google apps,1,google base,1,google buzz,1,google calendar,1,Google docs,38,google finance,3,google fusion tables,1,google talk,5,govt.,5,GST,33,guide,85,health,6,Hindi,2,Hindi Language,3,history,3,holding company,3,How to treat FBT in Tally 9,1,HRA,3,ICAI,11,ICAWI,3,ICICI Bank,1,IFRS,11,income,17,income statement,19,Income Tax,7,India,57,indian railway,1,Indonesia,1,inflation,4,inflation accounting,3,infographics,8,information,7,inspiration,176,insurance,14,insurance accounting,2,Intangible,3,interest,26,international,7,Internet,41,Introduction of Tally 9,1,inventory,41,investment,135,investment in Shares,6,invoice,3,IT,1,Japan,1,Job costing,4,journal entries,140,Journal Entries eBook Help,4,Kalculate,1,keyboard,3,kuwait,2,laptop,2,law,4,LBT,1,learning,36,lease,5,lecture,11,ledger,17,leducation,1,Leverage Analysis,7,liabilities,16,lifo,3,linkedin,1,loan,74,logical point,1,loss,5,loss of profit,1,M.Com.,5,m.phil,2,malaysia,3,management accounting,129,manual accounting,4,manufacturing account,1,market,11,marketing,3,mastercard,2,material,13,MBA,14,MCA,1,media,4,migration,2,mobile,9,money,61,ms word,3,ms. excel,14,multi currency in tally 9,1,Multicurrency Accounting,3,mutual fund,30,national security,1,new and sacrifice ratio,1,new york times,1,new zealand,1,news,1,NGO,5,nonprofit-accounting,6,North Georgia Mountains,1,Notification,1,NPV,17,NSE,1,odbc,2,office,10,oman,1,online application,2,online accounting,11,Online Accounting Course,5,otcei,1,pakistan,3,parents,3,Partnership,1,pay pal,3,pdf,4,Personal Finance,6,pie chart,1,pie chart of income,2,pnb,5,podcast,1,ppf,1,presentation,10,price,7,privacy policy,2,prof. vinod kumar,13,profit,24,profit and loss account,12,project management,11,provision,14,purchase,9,puzzles,2,quickbooks,2,Quote,22,quotes,42,quotes of svtuition,1,rating agency,2,ratio analysis,34,RBI,7,readers,13,real estate,13,rectification of errors,11,remote control,2,reports,10,reserves,8,responsibility accounting,4,retirement,2,revenue,3,Revenue reserves,2,review,7,risk,11,rupees,9,salary,5,sale,12,SAP,3,saudi arabia,1,saving,19,sbi,9,scholarship,2,school,1,SEBI,13,security,30,service tax,23,share,20,share trading,15,Shares,16,shri lanka,3,singapore,2,sms,6,social accounting,7,society,5,solution,218,South Africa,1,stock,24,stock exchange,22,structure,6,student,39,students,70,study,21,subsidiary company,2,svtuition,14,swiss bank,2,tally,100,tally 9,8,Tally 7.2,8,Tally 9,42,Tally.ERP 9,59,TallyPrime,1,tanzania,2,tax,94,Tax Accounting,30,TDS,15,teacher,62,teaching,112,technology,33,test,40,testimonial,15,testimonials,15,thailand,1,tips,60,trading,5,trading on equity,2,transaction,7,trend,12,trial balance,14,truthfulness,1,tuition,3,twitter,10,UAE,5,UGC - NET Commerce,13,UK,11,United Arab Emirates,1,university,9,usa,25,valuation,9,VAT,22,Video,36,Voucher and vouching,4,Wealth,8,wikipedia,25,working capital,29,youtube,14,
ltr
item
Accounting Education: Accounting Test Online - Part 18
Accounting Test Online - Part 18
Accounting Education
https://www.svtuition.org/2015/09/accounting-test-online-part-18.html
https://www.svtuition.org/
https://www.svtuition.org/
https://www.svtuition.org/2015/09/accounting-test-online-part-18.html
true
2410664366776677676
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Reply Cancel reply Delete By Home PAGES Contents View All RELATED CONTENTS FOR YOUR LEARNING Topic ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy